بیست و سومین نمایشگاه بین المللی دام، طیور و صنایع وابسته تهران در حالی به کار خود پایان داد که استقبال خوبی از طرف فعالان هر دو بخش از این نمایشگاه به عمل آمد. در این بین غرفه شرکت فن آور تهویه آراد هم در طول روزهای برگزاری نمایشگاه شاهد بازدید علاقمندان زیادی بود.
فعالان صنعت دام و طیور ضمن حضور در نمایشگاه و بازدید از جدیدترین محصولات تولیدی این شرکت، از نزدیک با مسئولان این شرکت در خصوص تجهیزات عرضه شده و قابلیت های آنها گفتگو کرده و به تبادل نظر پرداختند. مهندس خمسه مدیر عامل شرکت آراد هیتر ضمن موفقیت آمیز خواندن حضور این شرکت در نمایشگاه گفت: مجموعه آراد هیتر با برخورداری از توان فنی و مهندسی و با تکیه بر دانش مهندسان خود، توانست محصولات خوبی را از نظر کاربرد در بخش های مختلف صنعت دام و طیور در معرض نمایش قرار دهد.

وی در پایان ضمن تشکر از مسئولان برگزاری نمایشگاه گفت: تلاش ما برای بهبود هرچه بیشتر کیفیت محصولات و پاسخ به نیازمندی های بخش صنعت دام و طیور ادامه خواهد یافت و در همین راستا شرکت در این نمایشگاه کمک بزرگی در جهت گشودن بازارهای جدید برای ما خواهد بود.

خاطر نشان می شود بیست سومین نمایشگاه بین المللی دام، طیور و صنایع وابسته ۳۰ تیر الی ۲ مرداد در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار شد. برای دیدن تصاویر غرفه شرکت آراد هیتر در این نمایگشاه روی لینک زیر کلیک کنید.